• VB en AVD allebei in 1x gehaald, marc bedankt!

    by Mitchel
  • In 1x mijn scooter rijbewijs gehaald, heerlijk nooit meer fietsen! How2learn2drive bedankt.

    by

Gratis proefles!

Over ons

Ons team

Kenneth Postema

Kenneth Postema

Auto Rijlessen

Marc Postema

Marc Postema

Auto/Motor/Bromfiets Rijlessen

Gezocht team versterking!

Op dit moment zijn wij opzoek naar een nieuwe instructeur. How2Learn2Drive krijgt een steeds grotere naam in Aalsmeer en omstreken en dit zorgt voor een grote vloed van jonge en enthousiaste leerlingen die graag hun rijbewijs halen! Wij zijn dan ook opzoek naar een jonge instructeur die ons team kan en wil versterken. Het is bekend dat de leerlingen die bij ons lessen dit met plezier doen en daarom halen ze ook sneller hun rijbewijs. Denk jij dat je dit ook kan overbrengen en lijkt het je wat om ons team te versterken? Neem dan contact met ons op. Klik hier

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen? Dat is zeker mogelijk bij ons wij lessen met mooie Piaggio scooters dit maakt het lessen al veel leuker. Je krijgt persoonlijke aandacht en bent geen nummer. Klinkt dit nu al goed voor jou? Neem dan een kijkje op onze scooterpagina!

Meer informatie, klik hier!
Motor rijbewijs

Motor rijbewijs

Super gaaf je motor rijbewijs halen. Met de motor bent u de baas in het verkeer maar u moet hem wel weten te beheersen en dat leren wij u! U krijgt persoonlijke aandacht en we zullen stap voor stap ervoor zorgen dat u de motor leert te beheersen en op deze manier kunt u uw rijbewijs halen. Neem voor meer informatie een kijkje op onze motorpagina! laudantium.

Meer informatie, klik hier!
Auto rijbewijs

Auto rijbewijs

Bij ons jou Autorijbewijs halen dat is zeker mogelijk! We zorgen ervoor dat je een vaste instructeur krijg op deze manier heb je elke les de zelfde instructeur. Neem een kijkje op de Auto pagina voor meer informatie.

Meer informatie, klik hier!